Laman Utama / Misi dan Visi Kami

MISI DAN VISI KAMI

MISI KAMI ialah untuk memberi sumbangan kepada komuniti global melalui pengamalan RYTHM – Raise Yourself To Help Mankind (Jayakan Diri Anda untuk Membantu Insan Lain). Kita melakukannya dengan membantu individu mencapai matlamat mereka dan menjalani kehidupan yang lebih baik melalui kombinasi peluang perniagaan berciri keusahawanan dengan produk yang mempertingkatkan kehidupan. WAWASAN ialah menjadi peneraju eDagang global dalam industri jualan langsung, memaanfaatkan kedudukan ini agar menjadi pengaruh positif dalam pembangunan mampan dan komuniti rangkaian profesional di seluruh dunia.

NILAI-NILAI TERAS adalah PRIHATIN, PERKHIDMATAN dan INTEGRITI.

PRIHATIN: Orang adalah aset kami yang terhebat. Kami komited untuk bertindak dengan rasa prihatin dan perikemanusiaan untuk setiap kehidupan yang kami bantu.

PERKHIDMATAN: Memberi perkhidmatan yang cemerlang, falsafah yang kita pegang. Kami komited untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan dan komuniti dengan kecemerlangan, rasa hormat dan kasih sayang

INTEGRITI: Beretika dan jujur dalam segala perkara yang kita lakukan sentiasa tersemat dalam hati kita.

Ini adalah Ikrar QNET kepada anda.

KEHIDUPAN MUTLAK

Kehidupan moden membolehkan kita menikmati gaya hidup yang semakin menyenangkan. Segala-galanya boleh diakses dan boleh dicapai di hujung jari dan kini kita terhubung lebih daripada sebelum ini. Tetapi bersama kemajuan ini muncul pula keburukannya. – kesihatan semakin merosot.

Semakin kita menjalani kehidupan pantas yang baru kita alami, kita terdedah pada semua jenis pencemaran, diet berbahaya, tabiat tidak bergerak dan tekanan. Hasilnya, kesihatan fizikal dan mental kita menjadi teruk, dan ini memberi kesan terhadap semua aspek kehidupan kita.

Tetapi, ia’s masih belum terlambat. Masih ada masa untuk mengawal dan memulakan kehidupan yang lebih baik – dengan berubah kepada kehidupan yang lebih seimbang dan menerima pendekatan yang lebih positif dan proaktif kepada kesihatan dan kesejahteraan.

Ini adalah konsep QNET Kehidupan Mutlak.

Produk dan perkhidmatan QNET mempunyai matlamat yang menyeluruh menjadikan kesejahteraan lengkap boleh dicapai oleh semua orang. Dengan menyertai QNET sepenuh jiwa, anda membantu kami membantu anda mencapai keseimbangan yang seimbang dengan tubuh, minda dan semangat.

Penjagaan kesihatan fizikal anda secara proaktif dengan suplemen makanan semulajadi yang melindungi anda sehingga tahap sel ;
Guna penulen udara yang boleh dipercayai dan sistem penurasan air diperakui di peringkat antarabangsa yang memastikan rumah dan keluarga anda dilindungi daripada unsur-unsur bahaya;
Rangsang pertumbuhan peribadi dan kesihatan mental anda dengan mendaftarkan diri dalam kursus yang hebat di Institut Pembelajaran Swiss dan latihan yang disediakan oleh V;
Jaga kulit anda dengan rutin penjagaan kulit yang mengaktifkan sel anda untuk bertindak sebaik mungkin secara semulajadi;
Nikmati pakej percutian yang menyeronokkan dan membolehkan anda berhubung semula dengan diri anda, orang yang anda sayangi, dan dunia di sekeliling anda.

Dan semua itu’s baru permulaan. Perjalanan anda dengan QNET adalah satu perjalanan di mana anda belajar untuk mengawal kesejahteraan secara menyeluruh dan dapat menikmati ketenangan minda dengan kebebasan kewangan yang sewajarnya anda perolehi.Memupuk perhubungan yang kukuh dengan orang daripada semua lapisan masyarakat, anda memberi inspirasi kepada orang lain untuk mendukung gaya hidup yang mementingkan pertumbuhan yang lengkap dan kejelitaan yang menyerlah dari dalam diri.

Jika anda setia mengguna produk dan perkhidmatan QNET anda bukan sahaja membongkar kesihatan dan kesejahteraan bertahap baru keseluruhannya – anda juga akan menemui diri ANDA yang baru.
QNET 26th Anniversary

CREDIT CARDS ACCEPTED