Laman Utama / Penajaan Jenama dan Sukan

SUKAN

Di Tarafnya Sendiri!

Bola sepak adalah semangat, cara hidup, agama. It’s Sukan menyeluruh yang sentiasa membuat anda resah, menggigit jari sepanjang permainanan, diselubungi situasi tegang dengan harapan pasukan anda akan membuat jaringan. It’s Pengalaman yang tidak boleh dijelaskan, menyokong pasukan anda, menyanyi lagu tema yang disukai, menyarung baju pasukan yang disokong sejak dahulu …

Pada tahun 2014, QNET mengukuhkan kedudukanya dalam dunia sukan dengan langkah bersejarah memasuki alam bolasepak, sukan paling ditontoni ’s oleh masyarakat dunia. Pembabitan QNET’s sebagai Rakan Jualan Langsung Rasmi Kelab Bola sepak Manchester City menjadikannya antara tajaan sukan berprofil paling tinggi.

Dengan menunjukkan dedikasi, semangat kesukanan dan paling penting, semangat bekerjasama, Kelab Bola Sepak Manchester City dengan jayanya menjadi juara ’s Liga Perdana Barclay 2013/2014. Perjalanan ’s pasukan yang mencapai kejuaraan adalah hasil komitmen, fokus dan nilai – kerja sama yang juga boleh dilihat dalam industri jualan langsung; sebuah industri yang mana untuk berjaya, anda perlu kekalkan komitmen, fokus dan menjadi seseorang yang membantu pasukan. Manchester City juga bukan sekadar pasukan bola sepak, berdasarkan sejarah kebanggaannya, ia telah membina hubungan kekeluargaan yang mendalam dengan komuniti seluruh dunia, sama seperti hala tuju QNET untuk memberi kelainan dalam komuniti yang terlibat.

Penggabungan dengan Manchester City akan mengukuhkan jenama QNET di pentas dunia dan melonjakkannya menjadi sebutan ramai. QNET ’ bermatlamat untuk menghubungkan keasyikan bola sepak dan semangat penyokong dengan keghairahan jualan langsung dan semangat para Wakil Bebas ’ QNET

Layari laman-sub kami dikhususkan untuk Tajaan Kelab Bola sepak Manchester City! 

FORMULA UNTUK KEJAYAAN

Keterujaan jualan langsung mencontohi keghairahan sukan permotoran.

Selepas bertahun menyokong sukan permotoran, tahun 2010 menyaksikan QNET membawa kerjaya jualan langsung ke pentas dunia melalui penggabungan bersejarah dengan Virgin Racing yang bertanding dalam dunia elit sukan Formula 1.®. Penggabungan tersebut dilaksanakan pada musim 2011 dan 2012 dengan jayanya.

Pasukan tersebut dinamakan semula pada tahun 2012 menjadi pasukan Marussia F1, menggambarkan wawasan dan cita-cita pemiliknya dari Rusia. Sebagai Rakan Kongsi Jualan Langsung Rasmi Pasukan Marussia F1, dengan logo QNET terpampang pada dua kereta lumba dan pakaian serta topi keledar pemandu, penggabungan berprofil tinggi ini menjadikan QNET sebutan ramai berjumlah melebihi setengah bilion orang di dunia.

Dengan penggabungan bersama Pasukan Marussia F1 ini, QNET ’ akan membina legasi yang diperoleh menerusi logo-logonya yang diletakkan di podium sukan permotoran sepanjang ’ sejarah syarikat.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Tajaan Sukan QNET, layari sub laman kami yang dikhususkan untuk semua yang berkaitan dengan sukan! 
CREDIT CARDS ACCEPTED