Laman Utama / Pelan Pampasan

PELAN PAMPASAN QNET

Perniagaan yang lestari dan kuasa yang berpanjangan dari pendapatan yang lebih akan berada dalam jangkauan bagi setiap Wakil Bebas QNET yang membangunkan dan mempraktikkan disiplin RUJUK, ULANG, BANGKIT dan KEKALKAN.

PELAN PEMASARAN QNET

Di QNET, kita jadikan keutamaan untuk menyampaikan produk dan servis berkualiti dunia untuk semua pelanggan di serata dunia, dan misi kami untuk menjadikan produk-produk QNET ini sebagai sebahagian daripada kehidupan seharian mereka. Apa yang membezakan kami dari yang lain adalah produk-produk in didatangkan dengan Pelan Pampasan yang dinamik dimana ia memberikan anda ganjaran apabila menjual dan merujuk pada produk-produk dan servis kami serta apabila anda memberikan semangat kepada yang lain untuk berbuat yang sama.

Perniagaan yang lestari dan kuasa yang berpanjangan dari pendapatan yang lebih akan berada dalam jangkauan bagi setiap Wakil Bebas QNET yang membangunkan dan mempraktikkan disiplin RUJUK, ULANGBANGKIT, dan KEKALKAN.

RUJUK

Kerap menggunakan dan merujuk produk-produk QNET disamping membina kumpulan jualan anda adalah satu disiplin dan praktik yang akan membina asas yang kukuh untuk pertumbuhan jangka panjang dan pendapatan berterusan.

  • KEUNTUNGAN RUNCIT
  • PEMBAYARAN AWAL

ULANG

Menggunakan produk dan Kekalkan ulangan ini di dalam kumpulan niaga anda untuk nikmati pendapatan yang lebih.

  • KOMISYEN LANGKAH
  • KOMISYEN JUALAN ULANGAN

BANGKIT

Anda bangkit dalam pangkat, status dan pendapatan apabila anda memasuki QNET Achievers’ Club. Jangan memandang rendah pada kepentingan menetapkan dan mencapai matlamat melalui pentas kemajuan pangkat.

  • KEMAJUAN PANGKAT BULANAN DAN PENYELENGGARAAN

KEKALKAN

Kekalkan kejayaan yang anda dan kumpulan niaga anda capai untuk memastikan perniagaan yang lestari dan kukuh yang akan membantu anda memimpin lebih ramai kepada manfaat luar biasa yang dapat diperolehi melalui perniagaan produk!

  • BONUS PENYELENGGARAAN PANGKAT
  • INSENTIF SEPANJANG TAHUN

 

QNET ACHIEVERS’ CLUB

Melalui Achievers’ Club, kita raikan bintang-bintang QNET. Kita iktiraf kepercayaan, semangat dan juga pencapaian mereka. Kita gunakan cerita mereka sebagai inspirasi untuk memotivasi mereka yang lain untuk lakukan perkara yang sama, kerana kita sentiasa ada ruang untuk bintang-bitnang yang lain.

JADILAH SEORANG AHLI QNET ACHIEVERS’ CLUB STAR HARI INI!
QNET 26th Anniversary

CREDIT CARDS ACCEPTED