Laman Utama / Industri Jualan Langsung

INDUSTRI JUALAN LANGSUNG

Apakah Jualan Langsung?

Jualan langsung merupakan sebuah industri yang sedang pesat membangun dan menarik serta memberi saluran alternatif kepada syarikat-syarikat bagi pengedaran dan penjualan produk dan/atau perkhidmatan terus kepada pelanggan, jauh daripada lokasi runcit tradisional.Industri ini mengguna pelbagai jenis kaedah pengedaran; pemasaran berbilang aras dan pemasaran rangkaian.

Kebangkitan kemunculan pasaran kelas pertengahan, inovasi teknologi dan penyekatan yang berkurangan keatas kapitalisme mencetuskan pertumbuhan yang besar dalam industri ini. Oleh kerana semakin ramai orang mula mengetahui faedah-faedah ekonomi berasaskan pasaran, semangat keusahawanan telah berkembang

 

Angka 2022 daripada Persekutuan Persatuan Jualan Langsung Sedunia, www.wfdsa.org

 

Bagaimana kesemua ini memberi kesan kepada QNET?

Di QNET, kami menamakan pekerja jaringan kami ‘Wakil Bebas ’ atau singkatannya IR.

Kami menawarkan pelbagai produk eksklusif yang telah dibangunkan dan dikaji dengan teliti dan dibeli oleh pelanggan kami di seluruh dunia melalui kedai dalam talian kami yang selamat, teguh dan boleh dipercayai.

 

Pelanggan kami:

  1. Pelanggan Runcit – Mereka yang kerap membeli produk kami tetapi tidak menyertai aspek perniagaan jualan langsung..
  2. Bakal IRs – Mereka yang membeli produk kami dan mendaftar diri mereka dalam peluang perniagaan ini.
  3. IR sedia ada – Mereka yang kerap membeli produk kami di samping membina perniagaan pemasaran yang sedang berkembang maju.

 

Pelan Pemampasan:

QNET menawarkan satu pelan unik, terbukti dan boleh diulangi. Pelan itu membayar komisyen dan insentif kepada IR kami untuk menggalakkan produk kami dan merujuk pada IR untuk mendaftar dalam peluang perniagaan ini.
QNET 26th Anniversary

CREDIT CARDS ACCEPTED